Interieurstyling

Met een advies van DNAstyling maak je van je huis je thuis! Het levert je een sfeervol en harmonieus interieur dat helemaal bij je past. Bovendien bespaart het je tijd en geld, omdat je niet eindeloos zelf hoeft te piekeren en geen miskopen meer doet. DNAstyling is aangesloten bij BNS Crisp, de beroepsvereniging voor stylisten.

 


 

 

Online advies

Dit pakket is ideaal als je weinig tijd hebt. Met een online advies van DNAstyling doe je op een makkelijke manier inspiratie op om daarna zelf weer verder te kunnen.


Inhoud:
• Vooraf hebben we contact via de mail en/of de telefoon
• Je stelt je vraag en stuurt mij foto’s en inspiratiebeelden toe
• Per mail ontvang je vervolgens mijn advies in de vorm van een schets of moodboard. Je ontvangt een aantal verschillende oplossingen, tips en voorbeelden waar je makkelijk zelf mee aan de slag kunt.

Kosten:

€125,-. (afhankelijk van je vraag kan het zijn dat ik meer tijd nodig heb. Dit gaat altijd in overleg).

inclusief 21 % BTW

Inspiratiesessie at home

Een intensief advies bij je thuis. In 2 uur pakken we je woonprobleem aan en krijg je ter plekke antwoord op je interieurvragen. Na dit inspirerende advies weet je welke keuzes je moet maken en ben je enthousiast om de handen uit de mouwen te steken. Je ontvangt genoeg ideeën en oplossingen om zelf mee aan de slag te gaan. Een echt hands-on advies. 


Inhoud:
• Vooraf hebben we contact via de mail en/of de telefoon
• Graag ontvang ik vooraf foto's en inspiratiebeelden
• Advies, bij jou thuis gegeven, over de aan te pakken ruimte ( indeling, kleurgebruik, aan te schaffen meubels, verlichting, tips en ideeën)
• Duur 2 uur ( extra tijd in overleg kan altijd )

Mijn pinterest

Interieurontwerp op maat

Iedereen is uniek en heeft unieke woonwensen. Een interieuradvies is daarom iedere keer weer anders en begint bij een persoonlijke kennismaking bij jou thuis. Tijdens dit gesprek brengen we je wensen in kaart en kan ik direct de ruimte zien waar het om gaat. Daarna ga ik aan de slag om een interieuradvies op maat te maken. Een interieurontwerp bestaat uit de volgende onderdelen: moodboard, indelingsplattegrond, kleur- en materiaaladvies, meubeladvies, accessoireadvies en een verlichtingsplan. Dit ontvang je in een persoonlijk en inspirerend Style Profile. Heb je andere wensen of wil je bijvoorbeeld maatwerk toepassen? Dat is ook mogelijk.

 

Inhoud:
• Vooraf hebben we contact via de mail en/of de telefoon.
• Kennismakingsgesprek bij je thuis en bepalen welke onderdelen ik ga uitwerken
• Het uitgewerkte advies ontvang je in een persoonlijk Style Profile.

 

Het is ook mogelijk om de realisatie van het ontwerp aan DNAstyling over te laten. Ik ga dan voor je op pad om de juiste meubels en accessoires in te kopen en vraag offertes aan voor de grotere aankopen en werkzaamheden. 

 

Shopsupport

Toe aan een nieuwe impuls voor je interieur? Of lukt het niet om de laatste puntjes op de i te ztten? En waar kun je die nieuwe meubels en accessoires dan vinden? We gaan samen op pad om te shoppen en tijdens een gezellige ochtend of middag adviseer ik je in de keuzes die je wilt maken. Shopsupport is trouwens een goede aanvulling op andere diensten!

 

Inhoud:

• Vooraf contact over je wensen

• Samen op pad om te shoppen

 

Voor zakelijke opdrachtgevers maakt  DNAstyling graag een offerte op maat.

Op interieurstyling van DNAstyling zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. 

 

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden