Over mij

 

Eline Hehenkamp is de styliste achter DNAstyling. Zij heeft opleidingen gevolgd bij Stylingacademie Artemis, de Interieuracademie en House of Kiki. Haar achtergrond in communicatie komt bij haar werk ook regelmatig goed van pas. 

 

Eline: "Als kind liep ik al te snuffelen tussen de stofstalen in de woonwinkel van mijn vader. Daar is mijn passie voor interieur en styling ontstaan. Die passie heb ik aangevuld met verschillende vakopleidingen op het gebied van interieurstyling waarna ik mijn stylingstudio DNAstyling heb opgericht."

 

"Voor mij is goede styling meer dan alleen een mooi plaatje creƫren. Ik help mensen om van hun huis, hun thuis te maken. Niet door klakkeloos trends op te leggen, maar door hun persoonlijkheid te vertalen in hun interieur. De wensen van mijn opdrachtgevers staan centraal en ik verdiep me in wat hen bezig houdt. Ik noem dat de dna doorgronden. Alles weeg ik mee bij een advies, de (woon)omgeving, doelgroep, levensstijl. Zo is het eindresultaat uniek en persoonlijk. Waarbij ik altijd zorg voor een creatieve, eigentijdse en praktische insteek."

 

DNAstyling is aangesloten bij BNS Crisp, beroepsvereniging voor stylisten. Eline heeft interieuradvies gegeven op het Woonadviesplein van de Woonbeurs en geeft regelmatig kleuradviezen voor Histor en Flexa. Ook is Eline gecertificeerd verkoopstyliste en aangesloten bij het CNVV, Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten.

 

 

 

Referenties:

  • Libelle

  • vtwonen

  • Flexa

  • Histor

  • Woonbeurs

  • De Alliantie

  • Piet Klerkx

 

 

 

 

Woonbeurs RAI

Kleuradvies

Advies Libelle

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden