Being you

Hoi, welkom op mijn blog. Leuk dat je een kijkje komt nemen! Een blog beginnen was al een lange tijd een van mijn goede voornemens. Het was een logische stap waarbij mijn ervaring in schrijven (als communicatieadviseur) en mijn passie voor interieur samen kon brengen en toch stelde ik het uit… Had ik wel genoeg te melden, kon ik er wel de tijd voor vinden etc. Gewoon uitstelgedrag! Maar nu, met deze nieuwe website, is de tijd er rijp voor :-)

Ik sta voor persoonlijk wonen, los van welke stijl dan ook. Natuurlijk zijn functionaliteit en esthetiek belangrijk en ben ik op de hoogte van de laatste trends. Maar het gaat er uiteindelijk om dat je je goed voelt in je interieur. Ik help mensen om hun eigen stijl te ontdekken te vertalen naar hun woon- of werkomgeving. Ik sluit dan ook af met mijn motto:


Over mij

Hi, welkom op mijn blog. Ik hoop je hier te inspireren met van alles op het gebied van wonen en lifestyle. Met interieurtrends, stylingtips en gerealiseerde projecten en adviezen krijg je een kijkje in mijn leven als interieurontwerper en stylist. 

 

Liefs Eline

Blogs
DNAstyling op Pinterest
Zoeken

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden