To go: Loods5 Amersfoort - Sneak Peek!

O wat was ik blij toen ik voor het eerst hoorde dat Loods 5 een vestiging in mijn woonplaats Amersfoort zou openen! Een van mijn favoriete interieurwinkels om de hoek!! Maandag 11 mei opent de winkel van 18.000m2 haar deuren voor het grote publiek, maar ik mocht al eerder een kijkje nemen en was uitgenodigd voor de Interior Sneak Peak! Super gaaf natuurlijk, ik laat jullie graag vast mee genieten van wat ik heb gezien.

Na hun succesvolle vestigingen in Zaandam en Sliedrecht heeft Loods 5 nu Amersfoort gekozen als locatie voor het derde filiaal. Loods 5 behoeft denk ik geen introductie! Het is een Waar WoonWalhalla met ontzettend veel moois op interieur- en lifestylegebied. Alle stijlen zijn er vertegenwoordigd, wat er voor zorgt dat iedereen er wel kan slagen. Wat ik altijd erg inspirerend vind als ik Loods5 bezoek zijn de stijlkamers die het stylingteam inricht. Ook in Amersfoort zijn ze super leuk, kijk maar!

Je ziet, bij Loods5 kun je terecht voor alle mogelijke stijlen.Ga je vanaf maandag ook een kijkje nemen en stijgt het ruime aanbod je toch een beetje naar je hoofd? Denk dan eens aan een shopadvies. Ik help je dan tijdens een gezellig shopuitje gericht te winkelen en de juiste keuzes te maken.

Ik was ook erg verrast door het grote aanbod van het huismerk van Loods5 zelf, O5. Het laatste deel van de winkel is helemaal ingericht met O5 artikelen. Het gaat van heerlijke dikke handdoeken, naar mooie keukenspullen in basic kleuren tot prachtige kaarsen en vrolijke kinderspullen. Echt waar, het is ONMOGELIJK deze winkel te verlaten zonder wat leuks! Ik zou zeggen ga gauw zelf een kijkje nemen. Vanaf maandag 11 mei is de winkel open.

Loods5

Euroweg 1 in Amersfoort


Over mij

Hi, welkom op mijn blog. Ik hoop je hier te inspireren met van alles op het gebied van wonen en lifestyle. Met interieurtrends, stylingtips en gerealiseerde projecten en adviezen krijg je een kijkje in mijn leven als interieurontwerper en stylist. 

 

Liefs Eline

Blogs
DNAstyling op Pinterest
Zoeken

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden