To see: Groot keuken dossier in Libelle

Onlangs heb ik weer een super leuke opdracht voor Libelle mogen doen! Een keuken dossier in hollandse stijl met heel veel doe-het-zelf-ideetjes erin verwerkt. Heel uitgebreid deze productie en daarom extra leuk om te doen. Want er komt ontzettend veel kijken om uiteindelijk die mooie foto's in Libelle te kunnen plaatsen.

Aan de hand van de briefing die ik ontvang ga ik eerst heel veel inspiratiebeeld verzamelen op Pinterest. Heb ik even geluk dat dat meteen een van m'n grootste hobby's is ;-) Ook ga ik op zoek naar een fotograaf en naar geschikte locaties voor de fotografie. En vraag ik na wie me kan assisteren tijdens de fotoshoots, want dan kom je vaak handen tekort. Als ik mijn plan en ideeen heb uitgewerkt ga ik op pad om te shoppen. Nog een van mijn hobby's, hihi! Ik heb een aantal vaste adressen waar ik graag langs ga, maar zorg er ook voor dat ik per productie juist naar unieke adresjes en items zoek. Voor deze productie heb ik ook veel gebruik gemaakt van producten van leuke webwinkels.

Het duurt altijd best lang voordat de foto's daadwerkelijk gepubliceerd worden. Maar deze week is het dan zover. Hierbij de foto's! In Libelle 23 die nu in de winkel ligt kun je ook alle 36 doe-het-zelf-ideetjes en stylingtips nalezen.

Fotografie: Sjoerd Eickmans Assistent styling: Rianne van de Pol, Martine van Assen, Nienke van Dijk


Over mij

Hi, welkom op mijn blog. Ik hoop je hier te inspireren met van alles op het gebied van wonen en lifestyle. Met interieurtrends, stylingtips en gerealiseerde projecten en adviezen krijg je een kijkje in mijn leven als interieurontwerper en stylist. 

 

Liefs Eline

Blogs
DNAstyling op Pinterest
Zoeken

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden