To inspire: Showup

Tijd om weer inspiratie op te gaan doen, want de interieurbeurzen breken weer aan. Gisteren ging ik ging naar Showup, een frisse en creatieve beurs op het gebied van woonaccessoires. Internationale merken staan zij aan zij met startende labels en jonge ontwerpers. Altijd erg leuk om een kijkje te nemen. Hieronder een aantal foto's van het moois dat ik zoal tegen kwam op de beurs!

Mijn toegangspas lag gelukkig op me te wachten, zodat ik op tijd naar binnen kon om een trendlezing van trendwatcher Jantine Benschop te volgen. Heel interessant!

- ogen tekort in de uitgebreide stand van House Doctor - heerlijke producten in mooie verpakkingen van Meraki - set van ontwerpster Paola Navone voor het merk Serax - papieren collectie van Serax

- bijzondere led-lampen van het Deense merk Woud - een van de trends van trendwatcher Jantine Benschop - prachtige ingeweven patronen in de plaids van Fest Amsterdam - leuke posters van I Love My Type

- Zakkia homeware uit Australië. Mooie fotostyling. - handgemaakte bordjes van de jonge ontwerpster van Kesemy Design. - gedichten van Gewoon Jip - leuke wandvaasjes van Figr1


Over mij

Hi, welkom op mijn blog. Ik hoop je hier te inspireren met van alles op het gebied van wonen en lifestyle. Met interieurtrends, stylingtips en gerealiseerde projecten en adviezen krijg je een kijkje in mijn leven als interieurontwerper en stylist. 

 

Liefs Eline

Blogs
DNAstyling op Pinterest
Zoeken

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden