Kleur van 2017: DenimDrift

Flexa heeft bekend gemaakt wat volgens hen de trendkleur van 2017 is.......................namelijk Denim Drift.

Een tijdloos en veelzijdig grijsblauw dat afhankelijk van hoe je het toepast er steeds weer anders uitziet. Ik ben erg enthousiast over deze kleur. Het is een mooie basiskleur waarmee je eindeloos kan combineren. Ik denk ook dat het een kleur is die veel mensen zal aanspreken. Misschien wordt het wel de opvolger van de populaire Early Dew...!

Ton sur ton voor een basic effect

DenimDrift wordt aangevuld met andere blauwtinten uit dezelfde kleurenfamilie waardoor een mooi kleurenpalet ontstaat. Ton sur ton werken met deze blauwtinten geeft een rustig beeld. Aangevuld met grijzen en naturellen houd je het lekker basic. Maar blauwtinten passen eigenlijk bij iedere stijl wel. Misschien vind je het wat koel om alleen blauw te gebruiken. Door met natureltinten en natuurlijke materialen te werken maak je het geheel wat warmer.

Kleurencombinaties met DenimDrift

DenimDrift is een kleur die zich makkelijk laat combineren met andere kleuren. Om dat te laten zien heb ik een paar minimoodboards gemaakt om jullie te inspireren.

DenimDrift en Nude

Een kleur die je komend seizoen veel ziet in mode en interieur is nude. Een poederachtig roze, een beetje huidskleur, vandaar de naam nude. Deze kleur is een prachtige warme tegenhanger van het koelere blauw. Door een kleur te kiezen met een zelfde mate van vergrijzing sluit het heel goed aan bij het grijsblauw.

DenimDrift en Oker

Hou je van wat meer pit dan kun je de warmte van de kleur oker toevoegen aan Denimdrift. Oker hebben we het afgelopen seizoen al steeds meer voorbij zien komen en is nog steeds hot. Je kunt het diepe geel ook goed aanvullen met goud en messing, materialen die veel gebruikt worden door ontwerpers in de komende collecties.

DenimDrift en Cognac

Deze combinatie komt vooral tot zijn recht in een interieur met een industrieel karakter. Cognackleurig leer vormt een perfecte aanvulling op het koelere grijsblauw. DenimDrift doet denken aan beton en past daarom goed in deze stijl. Hout en metaal maken de combinatie compleet.

Kleuradvies

Spreekt de kleur van 2017 je wel aan, maar weet je niet zo goed hoe je die in je eigen interieur kunt toepassen? Laat mij je dan adviseren. Met een persoonlijk kleuradvies help ik je de juiste keuzes te maken!


Over mij

Hi, welkom op mijn blog. Ik hoop je hier te inspireren met van alles op het gebied van wonen en lifestyle. Met interieurtrends, stylingtips en gerealiseerde projecten en adviezen krijg je een kijkje in mijn leven als interieurontwerper en stylist. 

 

Liefs Eline

Blogs
DNAstyling op Pinterest
Zoeken

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden