Bij het verkopen van je woning krijg je maar een keer de kans om een perfecte eerste indruk

te maken. Als bewoner ben je vaak emotioneel betrokken bij je huis en je inrichting. Hierdoor kan het moeilijk zijn om door de ogen van een koper naar je eigen woning te kijken. De frisse blik van DNAstyling kan je helpen! Ook als je woning al enige tijd te koop staat is het inzetten van een verkoopstylist waardevol. DNAstyling is creatief in het snel verkoopklaar maken van je woning. Met minimale middelen zorg ik voor een maximaal resultaat. 

 

  • De eerste zoektocht gaat tegenwoordig via internet. De foto’s moeten de kijker dus direct aanspreken. 

  • 90 % van de kopers is niet in staat door de spullen van de bewoners heen te kijken en de goede kanten van de woning te zien

  • 75% van de kopers beslist al in de 1e minuut van de bezichtiging of de woning wordt gekocht of niet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastgoedstyling

Mijn pinterest

Op vastgoedstyling van DNAstyling zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing.

 

>> naar portfolio Vastgoedstyling

Als professional op de woningmarkt kent u het belang van een goede woningpresentatie. Verkoopstyling hoort tegenwoordig een vast onderdeel van uw verkoopstrategie te zijn. DNAstyling denkt graag mee met makelaars en projectontwikkelaars. 

Modelwoning

U wilt uw (nieuwbouw)project zo optimaal mogelijk presenteren aan uw doelgroep. Het is een feit dat sfeer- en stijlvol ingerichte modelwoningen beter en sneller verkopen, doordat kijkers dan de ruimte beter kunnen beoordelen. Een modelwoning laten inrichten door DNAstyling is daarom verstandig. Zo krijgen potentiële kopers een goed beeld van alle mogelijkheden die de woning te bieden heeft. 

Plattegronden

Voor woningpresentatie in brochures en online zijn fraaie plattegronden ter illustratie van uw project onontbeerlijk. Kiest u voor een persoonlijke touch door met handgetekende plattegronden te werken of geeft u de voorkeur aan een digitale uitwerking? DNAstyling kan beide vormen voor u verzorgen.   Impressies

​Wilt u geïnteresseerden digitaal laten beleven hoe de woning eruit kan zien? Ook 3D-impressies behoren bij DNAstyling tot de mogelijkheden. Zakelijk

Verkoopstyling

Styling om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren. DNAstyling kan je alles uit handen nemen inclusief eventuele werkzaamheden om de woning verkoopklaar te maken. 

 

Inhoud:

• de inhoud van dit pakket is afhankelijk van wat er nodig is
• styling met bestaande meubels en accessoires, meubelverhuur, schilder-, klus- en tuinwerkzaamheden of fotografie behoren allemaal tot de mogelijkheden. 

Kosten:

op basis van offerte

 

 

 

 

DNAstyling

Eline Hehenkamp

Johannes Bosboomstraat 21

3817 DP 

Amersfoort

 

 

T 06-24670068

E eline@dna-styling.nl

KvK 55086659    

BTW NL001952240B08

algemene voorwaarden