top of page

EVEN VOORSTELLEN

MAAK EEN AFSPRAAK
DNA Styling- Iep Bergsma Fotografie - Gi

Voor mij is goede styling meer dan alleen een mooi plaatje creëren. Ik help mensen om van hun huis, hun thuis te maken. Niet door klakkeloos trends op te leggen, maar door hun persoonlijkheid te vertalen in hun interieur.

"

DNA%20Styling-%20Iep%20Bergsma%20Fotogra

Ik ben Eline Hehenkamp en het gezicht achter DNAstyling. Als kind liep ik al te snuffelen tussen de stofstalen in de woonwinkel van mijn vader. De winkel die mijn opa ooit begon. Daar is mijn liefde voor interieur en styling ontstaan. Toch koos ik voor een studie communicatiewetenschappen in Amsterdam. Na een tijd als communicatieadviseur gewerkt te hebben, bleek mijn interieurpassie een stuk dieper te zitten dan ik eerder vermoedde. Ik ben mijn hart gaan volgen en heb  vakopleidingen op het gebied van interieur gevolgd aan de stylingacademie Artemis en de Interieuracademie, waarna ik mijn stylingstudio DNAstyling heb opgericht. Inmiddels heb ik al vele opdrachtgevers mogen helpen met hun interieur.

De wensen van mijn opdrachtgevers staan centraal en ik verdiep me in wat hen bezig houdt. Ik noem dat de DNA doorgronden. Alles weeg ik mee bij een advies, de (woon)omgeving, de levensstijl, de dromen van de bewoners. Zo is het eindresultaat uniek en persoonlijk. Waarbij ik altijd zorg voor een creatieve, eigentijdse en praktische insteek.

DNAstyling is aangesloten bij BNS Crisp, beroepsvereniging voor stylisten. Eline heeft interieuradvies gegeven op het Woonadviesplein van de Woonbeurs in de RAI en geeft regelmatig kleuradviezen voor Histor en Flexa. 

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen met je interieurvraag? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page