top of page

WERKWIJZE

Ieder advies dat DNAstyling geeft is uniek en persoonlijk. Toch is de manier van werken bij ieder advies grotendeels hetzelfde. In het adviestraject doorlopen we een aantal stappen om tot een passend interieurontwerp te komen. 

DNA Styling- Iep Bergsma Fotografie - Gi

01/

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek bij jou thuis bespreken we jouw/jullie woonwensen en verwachtingen. Op deze manier kom ik meer over jullie te weten en kan ik meteen de ruimte zien waar het om gaat. Gaan jullie verhuizen of gaat het om een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden? Ook dan kom ik graag langs in jullie huidige woning om te zien wat jullie graag behouden of juist helemaal anders willen. Aan de hand van dit intakegesprek adviseer ik een van de adviespakketten van DNAstyling of maak ik een offerte op maat. 

Werkwijze 01

02/

Moodboard en indelingsopties

Na goedkeuring van de offerte maak ik als eerste een moodboard. De basis van mijn adviezen bestaat namelijk altijd uit een moodboard. Dit geeft de beoogde sfeer van het interieur weer. Daaruit volgen alle andere keuzes in het plan.   

Vervolgens maak ik een 2D-plattegrond en geef ik de meest ideale indeling weer met de geadviseerde opstelling en meubels erin getekend. Als de ruimte zich ervoor leent maak ik meerdere opties.  

Tekenen 3.jpg
Naar afspraak 2.jpg

03/

Tussenoplevering

Tijdens de tussenoplevering kom ik bij je langs om het moodboard en de indelingsvoorstellen te bespreken. Samen bepalen we of ik op de goede weg zit en welke indeling jullie voorkeur heeft. Vanaf dat moment kan ik het ontwerp verder uitwerken zoals afgesproken. 

04/

Uitwerken advies

Ik ga aan de slag met het uitwerken van het moodboard en de indeling zoals we dat besproken hebben in de tussenoplevering. Afhankelijk van welk adviespakket gekozen is bevat de uitwerking informatie over kleur- en materiaalgebruik, meubelvoorstellen, stylingadvies, lichtplan en maatwerk. Ik maak een shoppinglist met concrete gegevens (prijzen, verkooppunten) van alles wat ik noem in het advies. Je hoeft niet zelf eindeloos meubelboulevards af, maar kunt gericht op pad.

Vloerkleden.JPG
presentatie 2.jpg

05/

Presentatie

Ik kom bij je langs om jouw/jullie persoonlijke interieuradvies te presenteren. Ik verwerk mijn advies in een presentatie die je/jullie hardcopy in een map èn in digitale vorm ontvangen. Met dit plan in handen heb je een duidelijk beeld hoe je jouw/jullie persoonlijke interieur kunt samenstellen. Het inspireert om aan de slag te gaan, want je weet precies wat je moet aanschaffen of doen om je persoonlijke interieur te realiseren. 

06/

Extra diensten

Na het opleveren van het interieurontwerp tijdens de eindpresentatie, houdt mijn hulp niet op. Zo kunnen we bijvoorbeeld een shopadviesdag inplannen, waarbij we samen de producten uit het advies gaan inkopen. Is er een voorstel voor maatwerk gedaan? Dan bestaat de mogelijkheid dat in detail uit te laten werken. En hoe fijn is het om, wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd en de nieuwe meubels staan, een handje geholpen te worden om de laatste puntjes op de i te zetten. Daarom bestaat de mogelijkheid om mij in te schakelen voor de afstyling van je nieuwe interieur, zodat alles klopt. Het zijn vaak de details die er toe doen.

DNA Styling- Iep Bergsma Fotografie - Gi
bottom of page